Makale

Herkese açık Google+ resimleriniz artık Google Haritalar'da gösterilebilir

Hala kendi içerikleriniz üzerinde kontrole sahipsiniz, ancak şimdi ne paylaştığınızı kontrol etmek için iyi bir zaman

Google kısa süre önce Google + 'da herkese açık olarak yayınladığınız bazı fotoğrafları şurada görünür hale getirmeye başladı Google Maps ayrıca, hepimizin Google + 'da aldığı bildirimden de anlaşılacağı gibi. Bu kendi başına kötü bir şey değil, mahremiyet ihlali de değil. Bir görüntünün Google Haritalar'da otomatik olarak görünmesi için dört kriteri karşılaması gerekir Google tarafından belirlendiği gibi ve sizin tarafınızdan kanunlaştırılmış:

  • Bir fotoğraf herkese açık olmalı
  • Bir fotoğrafın kendisiyle ilişkilendirilmiş bir konumu olmalıdır
  • Bir fotoğraf, Google + 'nızda "Konumu göster" ayarı işaretlenmiş olarak herkese açık bir albümde olmalıdır
  • Bir fotoğraf Google’a uygun olmalıdır içerik politikaları

Bu nedenle, Google Haritalar, yalnızca konum eklenmiş olarak ilk etapta herkese açık olarak paylaştığınız fotoğrafları alıyor. En az birkaç saniye kaşlarını kaldırsa bile kötü değil.

Ancak, Google + 'da resim göndermenin ve başka türlü herkese açık olmasını istemediğinizde konumu ekli bırakmanın kesinlikle mümkün olduğunu hatırlamak için de iyi bir fırsat. Diyelim ki evde çekilmiş fotoğraflar. Veya başkasının evinden. Ve Google + 'da yayınladığınız fotoğrafların konumlarını web sitesinin kendisinden gizlemek kolay olsa da, şu anda bunu Google+ uygulamasından yapmanın kolay bir yolu yoktur. (Varsa ve ben onu kaçırıyorsam, lütfen beni aydınlatın.)

Verizon, Pixel 4a'yı yeni Sınırsız hatlarda ayda sadece 10 ABD doları karşılığında sunuyor

İyi haber, Google, Google + 'da paylaştığınız hangi resimlerin kendilerine eklenmiş konumlara sahip olduğunu ve artık hangilerinin artık Google Haritalar'da paylaşıldığını görmeyi gerçekten kolaylaştırdı. Git g.co/views, ardından adınızı tıklayın. (Açıkçası oturum açmanız gerekecek.) Ardından sağdaki taşma menüsünü kullanın ve ne görmek istediğinizi seçin. Tek bir resme tıklayın, ardından taşma menüsüne tekrar basın ve konum paylaşım verilerini yönetebilirsiniz.

smihub.com