Raksts

Kā skatīties Glastonberijas festivālu tiešraidē cienīgā saimniecībā: straumējiet virtuālo tiešraidi no jebkuras vietas

Lai gan pandēmijas dēļ ilgstošajam Glastonberijas festivālam pietrūkst vēl viena gada, faniem tas nav jādara Palaidiet garām lieliskās izrādes un skaistās ainavas, kas parasti dodas uz festivālu nodrošina. Pats pirmais Glastonberijas festivāls notika Piltonā, Somersetā, Anglijā, pirms vairāk nekā 50 gadiem, un pirmo reizi skatītāji no apkaimes pasaule varēs kopīgi apmeklēt Cienīgo fermu - faktiski -, lai izbaudītu jaunas izrādes no tādām spēlēm kā HAIM, Coldplay, Deimons Albarns un vairāk.

Plānots, ka Live at Worthy Farm būs iespaidīgs piecu stundu pasākums, kurā piedalīsies dzīvie mūzikas un runātie vārdi izrādes un slepenie īpašie viesi, apmeklējot apskates objektus Cienīgajā fermā, piemēram, Piramīdas lauku un Akmens aplis. Izpildītāju sastāvā nav īpašas secības, tostarp Coldplay, Deimons Albarns, Džordžs Ezra, HAIM, IDLES, Jorja Smita, Kano, Maikls Kiwanuka, Roisins Mērfijs, Vilks Alise un DJ Honey Dijon. Citi īpašie viesi ir PJ Harvey, Jarvis Cocker, Kae Tempest, George The Poet, Kurupt FM, Little Amal un festivāla dibinātājs Michael Eavis.

Šī ir tiešraide ar biļetēm, tāpēc jūs vēlaties pārliecināties par to iegādājieties biļeti agri, lai nepalaistu garām izrādes mirkli.

Glastonberijas festivāls tiešraidē cienīgā saimniecībā: kad un kur?

Sākot ar šo sestdienu, 22. maiju, Glastonberijas festivāls Live at Worthy Farm tiešraides pasākums tiks pārraidīts četrās atsevišķās laika joslās, lai jūs varētu skatīties ērtākajā laikā. Svētdien, 23. maijā, straume tiks pārraidīta divas reizes. Tomēr izrāde jāskatās laika intervālā, kuru izvēlaties, pērkot biļeti. Straume būs pieejama pārtīšanai un atskaņošanai piecas stundas pēc tiešraides beigām. Straumēšanas grafiku atradīsit zemāk.

Sestdiena, 22. maijs

  • 1. tiešraides straume - Lielbritānija, Eiropa, Āfrika un Tuvie Austrumi: plkst. 19.00 BST / 20.00 CEST / 22.00 GST
  • 2. tiešraides straume - Ziemeļamerika (austrumu krasts) un Centrālā un Dienvidamerika: 18:00 CDT / 19:00 EDT / 20:00 ART
  • 3. tiešraides straume - Ziemeļamerika (rietumu krasts): 19:00 PDT / 3:00 BST
  • 4. tiešraides straume - Austrālija, Jaunzēlande un Āzija (svētdien, 23. maijā): 17:00 HKT / 18:00 JST / 19:00 AEST / 21:00 NZST

Svētdien, 23. maijā

  • Vispasaules izrādes skrīnings Nr. 1 - 14:00 BST / 15:00 CEST / 16:00 EEST / 9:00 EDT
  • Globālā encore skrīnings Nr. 2 - 19:00 BST / 20:00 CEST / 21:00 EEST / 14:00 EDT / 11:00 PDT

Pērciet biļeti tūlīt uz laiku, kas vislabāk atbilst jūsu grafikam, lai jūs būtu gatavs skatīties, kad sāksies izrāde. Ir pat ierobežota izdevuma plakāts, kuru varat iegādāties kopā ar biļeti.

Kā jūs varat saprast no visiem seansiem, šī tiešraide ir paredzēta pasaules auditorijai. Tomēr joprojām ir problēmas ar piekļuvi tiešraides vietnei jūsu atrašanās vietas dēļ. Ja tas tā ir, jūs vēlaties izmēģināt vienu no šiem izcili VPN pakalpojumi lai virtuāli mainītu savu atrašanās vietu un atbloķētu straumi.

Kā tiešraidē vērot Glastonberijas festivālu Worthy Farm no jebkuras vietas

Šī Glastonberijas festivāla tiešraide ir paredzēta skatītājiem visā pasaulē, tāpēc, tiklīdz esat ieguvis biļeti, jūs var skatīties savā tālrunī, planšetdatorā, datorā vai praktiski jebkurā citā ierīcē, kas ļauj izvilkt tiešraidi vietne.

Lai gan jums nevajadzētu sagādāt grūtības piekļūt tiešraides straumei, kur atrodaties, tomēr dažkārt var rasties problēmas, kas ierobežo piekļuvi videoklipiem un citam saturam. Ja jums rodas problēmas ar straumes skatīšanu, ieteicams pārbaudīt mūsu iecienīto VPN pakalpojumu ExpressVPN. Tas praktiski maina jūsu IP adresi, lai tā parādītos tā, it kā jūs pārlūkotu tīmekli no kaut kur citur pasaulē, strādājot, lai atbloķētu visu saturu, kas paredzēts tikai noteiktām valstīm. ExpressVPN paceļas virs pārējiem, pateicoties tā diennakts klientu apkalpošanai, ātram ātrumam un ērtai lietošanai.

instagram story viewer