Raksts

Eifel Grand Prix tiešraide: kā tiešsaistē no jebkuras vietas skatīties F1 darbību no Vācijas

Lūiss Hamiltons iegūs otro šāvienu, sasniedzot Maikla Šūmahera visu laiku uzvaru rekordu šajā nedēļas nogalē, kad F1 kavalkāde dodas uz Vāciju, atgriežoties leģendārā trasē. Lasiet pilnu informāciju par to, kā iegūt Eifel Grand Prix F1 tiešraidi neatkarīgi no pasaules atrašanās vietas.

Atzīmējot pirmās F1 sacīkstes ikoniskajā Nirburgringas trasē kopš 2013. gada - šīs nedēļas nogales pasākums, šķiet, būs rūgti salds Šūmaheru ģimenei, kā arī autosacīkšu leģendas potenciāli sasniegtais rekords, bijušais Ferrari zvaigznes dēls Miks gatavojas oficiāli debitēt F1, braucot Alfa Romeo komandā. sesijas.

Tie, kas šajā nedēļas nogalē dodas uz režģi, visticamāk, cīnīsies tikpat labi ar laika apstākļiem kā citi autovadītāji, un lielāko nedēļas nogales daļu prognozē spēcīgs lietus, un piektdienas grafiks ir uzlabojies, pateicoties miglai.

Kad atlikušas septiņas sacīkstes, Hamiltons čempionātā centīsies saglabāt 44 punktu pārsvaru pār savu "Mercedes" komandas biedru Valtteri Bototu.

Britu pilots centīsies izvairīties no elementārām kļūdām, kas viņam maksāja uzvaras abos Sočos un Monza, un, ja ir slapjš laiks, tas ir īpašs, izvēlētais čempions izskatās labs, lai atgrieztos pie uzvaras veidos.

Lasiet tālāk, lai iegūtu sīkāku informāciju par to, kā iegūt tiešraidi 2020. gada Eifel Grand Prix, izmantojot mūsu zemāk esošo ceļvedi.

F1 Eifel Prix: Kur un kad?

Šīs nedēļas nogales sacīkstes Nirburgringā ir šādas:

Piektdiena, 9. oktobris

  • 1. prakse - 10:00 BST / 11:00 CEST / 5:00 ET / 2:00 PT
  • 2. prakse - 14:00 BST / 15:00 CEST / 9:00 ET / 6:00 PTT

Sestdien, 10. oktobrī

  • 3. prakse: 11:00 BST / 12:00 CEST / 6:00 ET / 3:00 PT
  • Kvalifikācija: 14:00 BST / 15:00 CEST / 9:00 ET / 6:00 PT

Svētdien, 11. oktobrī

  • Eifel Grand Prix 2020: plkst. 13.10 BST / 2.10pm CEST / 8.10am ET / 5.10am PT

Skatieties F1 2020 Eifel Grand Prix tiešsaistē no savas valsts

Šajā ceļvedī ir sniegta informācija par visām šīs nedēļas nogales sacensību ASV, Lielbritānijas, Austrālijas un Kanādas raidorganizācijām no Katalonijas. Ja jūs plānojat skatīties Spānijas Grand Prix, bet atrodaties prom no mājām, tad jūs skriesit mēģinot straumēt savu vietējo pārklājumu tiešsaistē no ārzemēm, kā tas ir iespējams ģeobloķēts.

Tas ir, ja a VPN (Virtuālais privātais tīkls) var būt glābiņš. Tie ļauj praktiski nomainīt klēpjdatora, planšetdatora vai mobilā interneta pakalpojumu sniedzēju uz tādu, kas atrodas atpakaļ jūsu mītnes zemē, ļaujot skatīties tā, it kā jūs būtu atgriezies tur.

VPN ir neticami viegli lietojami, un to papildu priekšrocība ir tā, ka sērfojot tīmeklī jūs iegūstat papildu drošības slāni. Ir daudz iespēju, un mēs iesakām ExpressVPN kā mūsu izvēli Nr. 1 tā ātruma, drošības un lietošanas ērtuma dēļ. To var izmantot plašā operētājsistēmu un ierīču klāstā (piemēram, iOS, Android, Smart TV, Fire TV Stick, Roku, spēļu konsolēs utt.). Reģistrējieties ExpressVPN. tagad tagad un izbaudiet 49% atlaidi un 3 mēnešus BEZMAKSAS ar gada abonementu. Vai arī izmēģiniet to ar 30 dienu naudas atmaksas garantiju. Vai meklējat citas iespējas? Te ir daži pārdošanā esošās alternatīvas tieši tagad.

Kā skatīties Eifel Grand Prix tiešsaistē ASV tikai ESPN

ESPN ir ekskluzīvas apraides tiesības uz 2020. gada 1. formulas sezonu.

Tas paver daudzas iespējas F1 vadu griešanai, un tīkls ir pieejams, izmantojot vairākus augstas klases operatorus.

Lētākais no tiem ir Sling TV Orange pakete par 30 ASV dolāriem, kas ietver ESPN un piedāvā BEZMAKSAS izmēģinājuma periodu pirms rēķinu izrakstīšanas. Visaptverošāks risinājums tiem, kas vēlas apiet kabeli, ir Hulu + TV tiešraide kura cena ir 54,99 ASV dolāri mēnesī un piedāvā 65 kanālus, tostarp ESPN, kā arī piekļuvi Hulu iespaidīgajai ekskluzīvā satura bibliotēkā.

Kvalifikācijas sacensības ESPN notiek tiešraidē ap plkst. 8.55 no rīta ET / 5.55 pēc PT pirms sestdienas pulksten 9:00 pēc ES / 6 no rīta.

Tikmēr svētdienas sacīkšu pārklājums sākas plkst. 7.30 no rīta ET / 4.30 pēc PT, iedegoties pašām sacensībām, kas iestatīta pulksten 8.10 no rīta ET / 5.10 no rīta.

Kā straumēt 2020. gada F1 Eifel GP tiešraidē Lielbritānijā

Sky piedāvās arī visaptverošu F1 pārklājumu ar visām treniņu un kvalifikācijas spēlēm, kā arī pašām sacensībām, izmantojot savu Sky Sports F1 kanālu un Sky Go lietotni. Sky Q klienti varēs arī visu pārklājumu skatīties krāšņajā 4K.

Tiem, kas vēlas izvairīties no piesaistīšanas līgumam, ir iespēja izvēlēties Now TV Sky Sports mēneša abonementu. Tas maksā £ 33,99 par 30 dienām, kas ir ļoti izdevīgi salīdzināt ar £ 9,99 24 stundu caurlaidi, un jūs saņemat visus 11 Sky Sports kanālus.

Kā straumēt 2020. gada F1 Eifel GP tiešraidē Kanādā

TSN un tā franču valodas māsas kanālam RDS ir ekskluzīvas tiesības rādīt F1 tiešraides Kanādā.

Ja jūs vēl neesat abonents, izmantojot kabeli, TSN Direct un RDS Direct straumēšanas pakalpojumu cena ir USD 4,99 dienā vai 19,99 USD mēnesī.

Katra kanāla pārklājums tiek publicēts tieši pirms katras sesijas sākuma. Spānijas Eifel Prix izcīņa šajā svētdienā sākas plkst. 8.10 pēc ET / 5.10 pēc PT pēc Kanādas laika, kvalifikācijas sacensības dienu iepriekš, sestdien, 1. augustā, sākas plkst. 9:00 ET / 6:00 PT.

Tiešraide F1 2020 Eifel Grand Prix tiešraidē Austrālijā

Fox Sports ir ekskluzīvas tiešraides tiesības uz šīs sezonas F1 Down Under.

Ja nevēlaties saņemt kabeļtelevīzijas abonementu, labā ziņa ir tā, ka Fox Sports F1 pārklājums ir pieejams arī, izmantojot tikai straumēšanas pakalpojumu Kayo Sports.

Pakalpojums ir pieejams tikai no 25 USD mēnesī - un tam ir BEZMAKSAS 2 nedēļu izmēģinājuma periods.

Eifel GP sāksies svētdien plkst. 23.10 AEST, bet jūs varat arī skatīties visas treniņu un kvalifikācijas sesijas ar Fox un Kayo starpniecību (skatiet laiku iepriekš).

Mēs varam nopelnīt komisiju par pirkumiem, izmantojot mūsu saites. Uzzināt vairāk.

instagram story viewer