Αρθρο

Η ενημέρωση του Call of Duty Mobile κυκλοφορεί με νέα λειτουργία Zombie και υποστήριξη ελεγκτή

Το Call of Duty Mobile δεν θα ήταν αληθής Παιχνίδι Call of Duty χωρίς τη σωστή λειτουργία Zombie. Αφού πειράξατε τη λειτουργία με ένα γκρίζο εικονίδιο στο κύριο μενού, έφτασε η ώρα και πλησιάζει η ορδή.

Η πολυαναμενόμενη νέα λειτουργία παιχνιδιού θα κυκλοφορήσει ως μέρος μιας σημαντικής ενημέρωσης του παιχνιδιού που θα περιλαμβάνει επίσης μερικούς νέους χάρτες, την επιστροφή της υποστήριξης ελεγκτή Bluetooth, και επίσης να προετοιμάσετε τα πράγματα για να προετοιμάσετε το νέο Battle Pass που ξεκινά τον Νοέμβριο 25.

Η ορδή έρχεται ...#CODMobilepic.twitter.com/J36N6b9Guh

- Call of Duty: Mobile (@PlayCODMobile) 21 Νοεμβρίου 2019

Όπως διευκρινίζεται σε ένα Επαναπροσδιορίστε την ανάρτηση από τον επίσημο λογαριασμό COD Mobile, η ενημέρωση θα αρχίσει να κυκλοφορεί στις 22 Νοεμβρίου από τις 9 μ.μ. PST, και όπως μπορείτε μπορεί καταλάβετε στο παραπάνω βίντεο με tweet, αυτή είναι πράγματι μια παγκόσμια ενημέρωση που προορίζεται να προσγειωθεί τηλέφωνα σε όλο τον κόσμο περίπου την ίδια στιγμή αλλά διαφορετικές ώρες της ημέρας με βάση κάθε περιοχή ζώνη ώρας. Ακολουθούν οι τοποθεσίες και οι ώρες αναμονής της ειδοποίησης ενημέρωσης.

Η Verizon προσφέρει το Pixel 4a με μόλις $ 10 / μήνα σε νέες Απεριόριστες γραμμές

  • Λος Άντζελες: 22 Νοεμβρίου - 21:00 PST
  • Νέα Υόρκη: 23 Νοεμβρίου - 00:00 EST
  • Σάο Πάολο: 23 Νοεμβρίου - 2:00 BRT
  • Λονδίνο: 23 Νοε - 5:00 GMT
  • Στοκχόλμη: 23 Νοεμβρίου - 6:00 CET
  • Βερολίνο: 23 Νοεμβρίου - 6:00 CET
  • Μόσχα: 23 Νοεμβρίου - 8:00 MSK
  • Νέο Δελχί: 23 Νοεμβρίου - 10:30 IST
  • Σίδνεϊ: 23 Νοεμβρίου - 16:00 AEDT
  • Τόκιο: 23 Νοε - 14:00 JST

Ενώ οι περισσότεροι παίκτες είναι ενθουσιασμένοι για να περάσουν στη νέα λειτουργία Zombie, είμαι εξίσου ενθουσιασμένος που βλέπω πώς παίζει το παιχνίδι με έναν ελεγκτή Bluetooth. Εάν χρειάζεστε έναν αξιόπιστο ελεγκτή, έχω μια συλλογή του καλύτεροι ελεγκτές παιχνιδιών για Android το 2019 όπου σίγουρα θα βρείτε κάτι που ταιριάζει στο εύρος τιμών σας.

instagram story viewer