Член

Разбиране на „Асистент“ в Google Photos и какво може да направи за вас

Независимо дали искате да проверите състоянието на вашите резервни копия на снимки, вижте Създанията, които Google Снимки е направил за вас или ще бъдете предупредени за освобождаване на място на вашето устройство, Асистентът е мястото, което трябва да отидете. Това е само едно докосване, плъзгане или щракване от вашата библиотека със снимки и ще ви държи в течение със случващото се в света на Google Photos.

Това е като център за уведомяване всичко в едно за всичко, което се случва с вашите снимки, и е доста полезно. Ето как го използвате.

  • Какво представлява Google Photos Assistant?
  • Как да преглеждате известия на Асистент
  • Как да активирам известията на Google Photos
  • Как да деактивирам картите на Асистент

Какво представлява Google Photos Assistant?

Ако току-що сте отворили Google Photos за първи път и сте влезли направо в разглеждане на снимки, може да сте пропуснали областта на Асистент. Ще намерите менюто в плъзгащия се ляв панел на приложението или уебсайта на Google Снимки или като просто плъзнете надясно през главния изглед на галерията.

Verizon предлага Pixel 4a само за $ 10 / месец на нови неограничени линии

Асистентът е с подходящо име, тъй като това е мястото, където ще получавате актуализации за случващото се с вашата библиотека в Google Photos. Ще получите Google Now-подобни карти, които показват, когато снимките се архивират, дали телефонът чака да се зареди преди качване и когато са налични нови „Творения“ (известни преди като „Автоматични страхотни“) за преглед и действие На. Можете дори да получавате известия, когато устройството ви свършва с вътрешна памет и с едно докосване изчиствате местните версии на снимки, които вече са били архивирани в Google Photos.

Картите ще ви предлагат различни действия, но като цяло те ще бъдат доста основни - или действайте върху елемента с докосване на функцията в долната част, или плъзнете картата, за да я отхвърлите. Някои известия в Асистент, като предупреждение за качване на батерията, не могат да бъдат изтрити, но ще се изчистят сами, след като функцията бъде завършена.

instagram story viewer