Makale

Google Fotoğraflar'da 'Asistan'ı ve sizin için neler yapabileceğini anlamak

Fotoğraf yedeklemelerinizin durumunu kontrol etmek isteyip istemediğinize bakın. Google Fotoğraflar sizin için yapılmışsa veya cihazınızda boşaltılacak alan konusunda uyarıldıysanız, gidilecek yer Asistan'dır. Fotoğraf kitaplığınızdan yalnızca bir dokunma, kaydırma veya tıklama uzaklığındadır ve sizi Google Fotoğraflar dünyasında olup bitenlerden haberdar eder.

Fotoğraflarınızla olan her şey için hepsi bir arada bir bildirim merkezi gibi ve oldukça kullanışlıdır. İşte onu nasıl kullanacağınız.

  • Google Fotoğraflar Yardımcısı nedir?
  • Asistan bildirimleri nasıl görüntülenir?
  • Google Fotoğraflar bildirimleri nasıl etkinleştirilir
  • Asistan kartları nasıl devre dışı bırakılır

Google Fotoğraflar Yardımcısı nedir?

Google Fotoğraflar'ı ilk kez açtıysanız ve doğrudan fotoğrafları görüntülemeye başladıysanız, Asistan alanını kaçırmış olabilirsiniz. Menüyü Google Fotoğraflar uygulamasının veya web sitesinin kayan sol panelinde veya ana galeri görünümünde sağa kaydırarak bulabilirsiniz.

Verizon, Pixel 4a'yı yeni Unlimited hatlarında ayda sadece 10 $ 'a sunuyor

Asistan, Google Fotoğraflar kitaplığınızda neler olduğuna ilişkin güncellemeleri alacağınız tek yer olduğu için uygun şekilde adlandırılmıştır. Alacaksınız Google NowTelefonun daha önce şarj olmayı bekleyip beklemediğini, fotoğrafların yedeklendiğini gösteren benzeri kartlar yükleme ve yeni "Yapımlar" (eski adıyla Muhteşemler Otomatikler olarak biliniyordu) görüntülenebilir ve harekete geçirilebilir olduğunda üzerinde. Hatta cihazınızın dahili depolama alanı azaldığında ve tek bir dokunuşla önceden kaydedilmiş fotoğrafların yerel sürümlerini temizleyerek bildirim alabilirsiniz. Google Fotoğraflar'a yedeklendi.

Kartların her biri size farklı eylemler sunacak, ancak genel olarak oldukça basit olacaklar - ya alt taraftaki işleve dokunarak öğe üzerinde hareket edin ya da kartı kapatmak için kaydırın. Asistan'daki pil yükleme uyarısı gibi bazı bildirimler kaydırılamaz, ancak işlev tamamlandıktan sonra kendiliğinden silinir.

smihub.com