Makale

Google hesabınızdan silinen kişileri nasıl geri yükleyebilirsiniz?

Cihazınızdaki temel uygulamalardan biri Android telefonDoğrudan kullanılmasa da Kişiler uygulamasıdır. Tüm kişilerinizi bir arada ve sizin için organize etmekten sorumludur. Diğer Google uygulamalarınızda çalışırken de devreye girer. Örneğin, Kişiler yeni bir telefona geçmek. Neyse ki, yanlışlıkla bir kişiyi sildiğinizde de sizi kurtarabilir. Bir kişiyi nasıl geri yükleyeceğiniz aşağıda açıklanmıştır.

Bu kılavuzda kullanılan ürünler

  • Modern rolodex: Kişiler (Google Play'de ücretsiz)

Telefonunuzu kullanarak Google hesabınızdan silinen kişileri nasıl geri yükleyebilirsiniz?

Kişiyi kaldırmanızın üzerinden 30 günden fazla geçmemişse, işte nasıl geri alacağınız.

  1. Kişiler uygulaması telefonunda.
  2. Üzerine dokunun. Menü, sol üstte üç satır.
  3. Seçiniz ayarlar (dişliye benzer) açılır menünün altına doğru.

    Google Kişiler UygulamasıGoogle Kişiler UygulamasıGoogle Kişiler UygulamasıKaynak: Chris Wedel / Android Central

  4. Aşağı kaydırın ve üzerine dokunun. değişiklikleri geri al.
  5. Telefonunuzda birden fazla Google hesabınız varsa, kayıp kişinizin ilişkilendirildiği hesabı seçin.
  6. Seçin zaman aralığı bu, kişiyi sildiğiniz anı yakalayacaktır.
  7. Üzerine dokunun onaylamak.

Uygulama biraz düşündükten sonra, kişi listenizin seçtiğiniz tarihe veya saate geri yükleneceğini bildiren bir açılır pencere göreceksiniz.

Verizon, Pixel 4a'yı yeni Sınırsız hatlarda ayda sadece 10 ABD doları karşılığında sunuyor

Web'i kullanarak Google hesabınızdan silinen kişileri nasıl geri yükleyebilirsiniz?

  1. Git web üzerindeki kişiler.
  2. Kullandığınız tarayıcıda Google hesabınızda oturum açmadıysanız, o zaman oturum aç Silinen kişinizin ilişkilendirildiği hesabı kullanarak.
  3. Tıkla dişli Ayarlar menüsünü açmak için sağ üst köşede.

    Google Kişiler WebGoogle Kişiler WebGoogle Kişiler WebKaynak: Chris Wedel / Android Central

  4. Seçiniz değişiklikleri geri al restorasyon sürecini başlatmak için.
  5. Seçin zaman aralığı bu, kişiyi sildiğiniz anı yakalayacaktır.
  6. Tıklamak geri alma.

Biraz işlem yaptıktan sonra, ekranın altında kişi listenizin seçtiğiniz tarih veya saate geri yükleneceğini bildiren bir açılır pencere göreceksiniz.

Umarım, bu adımlar yanlışlıkla silinmiş veya kaldırılmış olabilecek kişileri geri almanıza yardımcı olur ve şimdi geri dönmek istersiniz. Kişiler kaldırıldığından bu yana 30 günden fazla zaman geçtiyse, maalesef, yedek üslerinizi manuel olarak kapatmak için biraz fazladan çalışma yapmadığınız sürece kişi geri getirilemez. kişi yedeklerini dışa aktarma bulut depolama). Bunu yaparsanız, eksik kişinizi almak için bu yedeğin tamamını indirebilirsiniz.

Verilerinizi düzenli tutmak

Chris Wedel

Chris Wedel, teknoloji ve cihazlarla ilgili her şeyin hayranıdır. Kansas kırsalında eşi ve iki genç erkekle birlikte yaşamak, çevrimiçi olmanın ve çevrimiçi kalmanın yollarını bulmayı zorlaştırır. Teknoloji ve mobil iletişim endüstrilerindeki yılların deneyimini kullanarak - başarı garantilidir. Bağlantı zorluklarının üstesinden gelmediği ve yeni cihazları test etmediği zamanlarda, bazı güzel melodilerle UTV'sinde çakıllı bir yolda gezinmekten hoşlanıyor.

instagram story viewer