Artikel

Turkisk Grand Prix livestream: Hur man ser F1-action från Istanbul Park online var som helst

Nio år från Formel 1-kalendern återvänder F1-action till Istanbul i helgen med ett lopp som kan se Lewis Hamilton kliva hans sjunde mästerskap för förare - läs vidare för mer information om hur du får en Turkiets Grand Prix livestream, oavsett var i världen du är.

Med konstruktörsmästerskapet förseglat av Mercedes för en rekord sjunde gång i rad förra gången på Imola, Hamilton kan göra det till ytterligare en helg för Silver Arrows genom att avsluta före lagkamrat Valterri Bottas Söndag.

Bottas måste i sin tur överträffa Hamilton med åtta poäng för att förlänga titelrace med ytterligare en vecka.

Designad av den ikoniska banarkitekten Hermann Tilke, hade Istanbul Park varit en populär krets bland förare när den först dök upp på F1-schemat 2005 och återvänder nu till stor del tack vare schemaläggningsproblem kring coronavirus.

Spårets nyckelfunktion är dess branta nedförsbacke första sväng med smeknamnet den turkiska korkskruven på grund av dess likhet med den berömda sväng vid Laguna Seca, med kretsens olika höghastighetshörn som sannolikt kommer att vara en av de mest krävande för däck detta säsong.

Läs vidare för mer information om hur du får en livestream av turkiska Grand Prix 2020 med vår guide nedan.

F1 turkiska Grand Prix: Var och när?

Schemat för helgens tävlingar på Istanbul Park är följande:

Fredag ​​13 november

  • Övning 1 - 8 GMT / 11 TRT / 9 CET / 3 ET / 12 PT
  • Öva 2 - 12 GMT / 15 TRT / 13:00 CET / 7:00 ET / 4:00 PT

Lördag 14 november

  • Öva 3 - 9 GMT / 12 TRT / 10:00 CET / 4:00 ET / 1:00 PT
  • Kval - 12:00 GMT / 15:00 TRT / 13:00 CET / 07:00 ET / 04:00 PT

Söndag 15 november

  • Turkiska Grand Prix 2020 - 10.10 GMT / 13.10 TRT / 11.10 CET / 5.10 ET / 14.10 PT

Titta på F1 2020 Turkish Grand Prix online från andra länder

Vi har detaljer om alla de amerikanska, brittiska, australiensiska och kanadensiska sändarna från helgens racing från Istanbul längre ner i den här guiden. Om du tänker titta på den turkiska Grand Prix men befinner dig hemifrån kommer du att springa i problem när du försöker strömma din inhemska täckning online från utlandet som det sannolikt kommer att bli geoblockerad.

Det är där en VPN (Virtual Private Network) kan vara en livräddare. De låter dig praktiskt taget ändra ISP på din bärbara dator, surfplatta eller mobil till en som är tillbaka i ditt hemland, så att du kan titta som om du var där tillbaka.

VPN: er är otroligt enkla att använda och har den extra fördelen att de ger dig ytterligare säkerhet när du surfar på nätet. Det finns många alternativ, och vi rekommendera ExpressVPN som vårt bästa val på grund av dess hastighet, säkerhet och användarvänlighet. Den kan användas på ett brett utbud av operativsystem och enheter (t.ex. iOS, Android, Smart TV, Fire TV Stick, Roku, spelkonsoler osv.). Registrera dig för ExpressVPN. nu nu och njut av 49% rabatt och 3 månader GRATIS med en årlig prenumeration. Eller prova med 30-dagars pengarna tillbaka-garanti. Letar du efter andra alternativ? Här är några alternativ som säljs just nu.

Hur man ser den turkiska Grand Prix online i USA exklusivt på ESPN

ESPN har exklusiva sändningsrättigheter till Formel 1-säsongen 2020.

Detta öppnar upp en mängd alternativ för sladdskärning av F1-fläktar, med nätverket tillgängligt via ett antal over-the-top-operatörer.

Det billigaste av dessa är Sling TVs Orange-paket till $ 30 som inkluderar ESPN och erbjuder en GRATIS testperiod innan fakturering.

En mer omfattande lösning för dem som vill kringgå kabel är Hulu + Live TV som kommer in på £ 54,99 per månad och erbjuder 65 kanaler inklusive ESPN, tillsammans med tillgång till Hulus imponerande bibliotek av exklusiva på begäran innehåll.

Kvalificerad action går live på ESPN klockan 6.55 ET / 3.55 PT PT på lördag.

Tänds för själva loppet inställd på 5.10 ET / 2.10 PT

Hur man streamer 2020 F1 Turkish GP live i Storbritannien

Sky kommer också att erbjuda sin omfattande F1-täckning med all övning och kvalificering samt själva loppet via Sky Sports F1-kanalen och Sky Go-appen. Sky Q-kunder kommer också att kunna se hela täckningen i härliga 4K.

För dem som vill undvika att vara bundna till ett kontrakt finns det möjligheten till Now TV: s Sky Sports Monthly Pass. Det kostar 33,99 £ i 30 dagar, vilket är mycket fördelaktigt med 24-timmarspasset 9,99 £ och ger dig alla 11 Sky Sports-kanaler.

Hur man streamer 2020 F1 turkiska GP live i Kanada

TSN och dess franska språksysterkanal RDS har exklusiva rättigheter att visa live F1-action i Kanada.

Om du inte redan abonnerar via kabel kostar TSN Direct och RDS Direct-streamingtjänster 4,99 $ per dag eller 19,99 $ per månad.

Täckningen på endera kanalen går live precis innan varje session börjar. Den turkiska Grand Prix startar 05.10 ET / 2.10 PT kanadensisk tid denna söndag, med kvalificerande åtgärder dagen innan på lördag som börjar kl 07:00 ET / 04:00 PT.

Livestream F1 2020 Turkish Grand Prix live i Australien

Fox Sports har exklusiva live-rättigheter till säsongens F1 Down Under.

Om du inte vill ha ett kabelabonnemang är den goda nyheten att Fox Sports F1-täckning också är tillgänglig via enbart streamingtjänsten Kayo Sports.

Tjänsten är tillgänglig från bara $ 25 i månaden - och den levereras med en GRATIS 2-veckors testperiod.

Den turkiska allmänläkaren börjar kl 21.10 AEDT på söndag, men du kan också titta på alla övnings- och kvalificeringssessioner genom Fox och Kayo (se tiderna ovan).

Vi kan tjäna en provision för inköp med våra länkar. Läs mer.

instagram story viewer