Articol

Înțelegerea „Asistentului” în Google Foto și ce poate face pentru dvs.

protection click fraud

Indiferent dacă doriți să verificați starea copiilor de siguranță ale fotografiilor, consultați Creațiile care Google Photos a făcut pentru dvs. sau fiți alertat de spațiul care va fi eliberat pe dispozitivul dvs., Asistentul este locul unde puteți merge. Este doar o atingere, glisare sau clic departe de biblioteca foto și vă va ține la curent cu ceea ce se întâmplă în lumea Google Photos.

Este ca un centru de notificare all-in-one pentru tot ceea ce se întâmplă cu fotografiile dvs. și este destul de util. Iată cum îl folosiți.

  • Ce este Google Photos Assistant?
  • Cum să vizualizați notificările Asistentului
  • Cum se activează notificările Google Foto
  • Cum se dezactivează cardurile Asistent

Ce este Google Photos Assistant?

Dacă tocmai ați deschis Google Photos pentru prima dată și ați intrat direct în vizualizarea fotografiilor, este posibil să fi pierdut zona Asistentului. Veți găsi meniul în panoul din stânga al aplicației Google Photos sau al site-ului sau pur și simplu glisând spre dreapta peste vizualizarea principală a galeriei.

Verizon oferă Pixel 4a la doar 10 USD / lună pe noile linii nelimitate

Asistentul este numit în mod corespunzător, deoarece este singurul loc în care veți primi actualizări despre ceea ce se întâmplă cu biblioteca dvs. Google Foto. Vei primi Google Now- precum cardurile care se afișează când se face backup pentru fotografii, indiferent dacă telefonul așteaptă să se încarce înainte încărcarea și când sunt disponibile pentru a vizualiza și a acționa noi „Creații” (cunoscute anterior ca Awesomes Auto) pe. Puteți primi notificări chiar și atunci când dispozitivul dvs. nu mai are spațiu de stocare intern și cu o singură atingere ștergeți versiunile locale ale fotografiilor care au fost deja a făcut backup la Google Foto.

Fiecare carte vă va oferi acțiuni diferite, dar, în general, acestea vor fi destul de simple - fie acționați asupra obiectului cu o apăsare pe funcția din partea de jos, fie glisați cartea pentru ao respinge. Unele notificări din Asistent, cum ar fi un avertisment privind încărcarea bateriei, nu pot fi trecute, dar se vor șterge singure odată ce funcția a fost finalizată.

instagram story viewer