Artikkel

Hvordan se Niall Horan Live på Royal Albert Hall: Strøm den virtuelle konserten live hvor som helst

Niall Horan-fans som lengter etter å se førstnevnte En retning bandmedlem opptrer live får den sjansen denne helgen da popstjernen tar scenen i Royal Albert Hall i London for en spesiell forestilling som bare er en natt. Hvis du håper å lære å se showet eller trenger hjelp til å få tilgang til strømmen i ditt område, har vi dekket deg.

Live virtuelle konserter når neste nivå i 2020 ettersom arrangørene søker å dekke den økonomiske ulikheten på grunn av tusenvis av kansellerte forestillinger, men det er uunngåelig at noe av den kostnaden overføres til publikum. I år har vi sett flere og flere livestrømmer som krever billett hvis du vil delta og Nialls show er enda en gang. Du må kjøp billetten din på forhånd for $ 20 hvis du ikke vil gå glipp av liveopptredenen. Prisen kan bli justert i ditt område på grunn av valutakonvertering.

Niall Horan live: Når og hvor

Niall Horan: Live at Royal Albert Hall vil ha fire forskjellige forestillinger, slik at fans i alle tidssoner kan se på et tidspunkt som passer for deres daglige tidsplan. Den første livestream sendes lørdag 7. november kl 20:00 GMT / 21:00 CET, mens den følgende livestream samme dag begynner kl 20 EST / 22 PM ART & BRT. En tredje livestream skjer 7. november klokken 20 PST. Endelig vil din siste sjanse til å fange showet være under Livestream # 4 8. november kl 20:00 AEDT / 10 PM NZDT / 6 PM JST & KST.

Sørg for å besøke Ticketmaster nå og kjøp billetten din til showet som fungerer best for deg, så du er klar når showet er live. Hvis du har problemer med å få tilgang til strømmen når den går live, bør du sjekke ut disse billige VPN-tjenester.

Hvordan se Niall Horan live stream

Denne Niall Horan-konserten vil være en av de enkleste forestillingene å delta på. Du bør kunne se livestream på de fleste mobile enheter, nettbrett og datamaskiner, og sannsynligvis til og med din smart-TV ved ganske enkelt å bruke nettleseren for å få tilgang til nettstedet, sender Ticketmaster billettholderne til når det er tid for showet begynne. Sjekk bestillingsinformasjonen din etter at du har kjøpt billetten for mer informasjon om hvordan du får tilgang til strømmen.

Niall Horan-konserten streames over hele verden, men hvis du fremdeles har problemer med å få tilgang til strømmen på grunn av en lokalitetsbegrensning, må du kanskje prøve en VPN-tjeneste å se showet. Heldigvis er det mange fantastiske alternativer å velge mellom.

instagram story viewer