Raksts

Turcijas Grand Prix tiešraide: kā tiešsaistē no jebkuras vietas skatīties F1 darbību no Stambulas parka

Deviņu gadu attālumā no Pirmās formulas kalendāra F1 darbība šajā nedēļas nogalē atgriežas Stambulā ar sacensībām, kurās varētu redzēt Lūisa Hamiltona klīniku viņa septītais braucēju čempionāts - lasiet pilnu informāciju par to, kā iegūt Turcijas Grand Prix tiešraidi neatkarīgi no pasaules vietas ir.

Ar konstruktoru čempionātu, ko pēdējoreiz Imolā aizzīmogoja Mercedes rekordu septīto reizi pēc kārtas, Hamiltons varētu iegūt vēl vienu nedēļas nogali Sudraba bultām, finišējot priekšā komandas biedram Valterri Bottas Svētdiena.

Savukārt Botassam jāpārspēj Hamiltons par astoņiem punktiem, lai titula sacensības pagarinātu vēl par nedēļu.

Stambulas parks, kuru projektēja ikoniskais trases arhitekts Hermans Tilke, bija autovadītāju iecienīta trase, kad tā bija pirmā parādījās F1 grafikā jau 2005. gadā un tagad atgriežas, galvenokārt pateicoties plānošanas jautājumiem, kas saistīti ar koronavīruss.

Trases galvenā iezīme ir tās straujais lejupceļš ar pagriezienu ar iesauku Turcijas korķviļķis, jo tas ir līdzīgs slavenajam pagriezieties pie Laguna Seca, jo trases dažādie ātrgaitas līkumi, iespējams, būs vieni no visprasīgākajiem riepām. gada sezonā.

Lasiet tālāk, lai iegūtu sīkāku informāciju par to, kā iegūt tiešraidi no 2020. gada Turcijas Grand Prix ar mūsu ceļvedi zemāk.

F1 Turcijas Grand Prix: Kur un kad?

Šīs nedēļas nogales sacīkstes Stambulas parkā ir šādas:

Piektdiena, 13. novembris

  • 1. prakse - 8:00 GMT / 11:00 TRT / 9:00 CET / 3:00 ET / 12:00 PT
  • 2. prakse - 12:00 GMT / 15:00 TRT / 13:00 CET / 7:00 ET / 4:00 PT

Sestdien, 14. novembrī

  • 3. prakse - 9:00 GMT / 12:00 TRT / 10:00 CET / 4:00 ET / 1:00 PT
  • Kvalifikācija - 12:00 GMT / 15:00 TRT / 13:00 CET / 7:00 ET / 4:00 PT

Svētdien, 15. novembrī

  • Turcijas Grand Prix 2020 - 10.10 no rīta GMT / 13.10 TRT / 11.10 pēc Vidusjūras laika / 5.10 no rīta ET / 2.10 no rīta PT

Skatieties F1 2020 Turcijas Grand Prix tiešsaistē no savas valsts

Šajā ceļvedī mums ir sīkāka informācija par visām šīs nedēļas nogales sacensību ASV, Lielbritānijas, Austrālijas un Kanādas raidorganizācijām no Stambulas. Ja jūs plānojat skatīties Turcijas Grand Prix, bet atrodaties prom no mājām, tad jūs skriesit mēģinot straumēt savu vietējo pārklājumu tiešsaistē no ārzemēm, kā tas ir iespējams ģeobloķēts.

Tas ir, ja a VPN (Virtuālais privātais tīkls) var būt glābiņš. Tie ļauj praktiski mainīt klēpjdatora, planšetdatora vai mobilā tālruņa interneta pakalpojumu sniedzēju uz tādu, kas ir atpakaļ jūsu mītnes zemē, ļaujot skatīties tā, it kā jūs būtu atgriezies tur.

VPN ir neticami viegli lietojami, un to papildu priekšrocība ir tā, ka sērfojot tīmeklī, jūs iegūstat papildu drošības slāni. Ir daudz iespēju, un mēs iesakām ExpressVPN kā mūsu izvēli Nr. 1 tā ātruma, drošības un lietošanas ērtuma dēļ. To var izmantot plašā operētājsistēmu un ierīču klāstā (piemēram, iOS, Android, Smart TV, Fire TV Stick, Roku, spēļu konsolēs utt.). Reģistrējieties ExpressVPN. tagad tagad un izbaudiet 49% atlaidi un 3 mēnešus BEZMAKSAS ar gada abonementu. Vai arī izmēģiniet to ar 30 dienu naudas atmaksas garantiju. Vai meklējat citas iespējas? Te ir daži pārdošanā esošās alternatīvas tieši tagad.

Kā skatīties Turcijas Grand Prix tiešsaistē ASV tikai ESPN

ESPN ir ekskluzīvas apraides tiesības uz 2020. gada 1. formulas sezonu.

Tas paver daudzas iespējas F1 vadu griešanai, un tīkls ir pieejams, izmantojot vairākus augstas klases operatorus.

Lētākais no tiem ir Sling TV Orange pakete par 30 ASV dolāriem, kas ietver ESPN un piedāvā BEZMAKSAS izmēģinājuma periodu pirms rēķinu izrakstīšanas.

Visaptverošāks risinājums tiem, kas vēlas apiet kabeli, ir Hulu + Live TV, kura cena ir 54,99 mārciņas mēnesī un piedāvā 65 kanālus, tostarp ESPN, kā arī piekļuvi Hulu iespaidīgajai ekskluzīvo bibliotēku pēc pieprasījuma saturu.

Kvalifikācijas sacensības ESPN sāk darboties sestdien ap plkst. 6.55 rītā pēc ES / 3.55 no PT.

Iedegas pašām sacensībām, kas paredzētas plkst. 5.10 AM ET / 2.10:00 PT

Kā straumēt 2020. gada F1 Turcijas GP tiešraidē Lielbritānijā

Sky piedāvās arī visaptverošu F1 pārklājumu ar visām treniņu un kvalifikācijas spēlēm, kā arī pašām sacensībām, izmantojot savu Sky Sports F1 kanālu un Sky Go lietotni. Sky Q klienti varēs arī visu pārklājumu skatīties krāšņajā 4K.

Tiem, kas vēlas izvairīties no piesaistīšanas līgumam, ir iespēja izvēlēties Now TV Sky Sports ikmēneša abonementu. Tas maksā £ 33,99 par 30 dienām, kas ir ļoti izdevīgi salīdzināt ar £ 9,99 24 stundu caurlaidi, un jūs saņemat visus 11 Sky Sports kanālus.

Kā straumēt 2020. gada F1 Turcijas GP tiešraidē Kanādā

TSN un tā franču valodas māsas kanālam RDS ir ekskluzīvas tiesības rādīt F1 tiešraides Kanādā.

Ja jūs vēl neesat abonents, izmantojot kabeli, TSN Direct un RDS Direct straumēšanas pakalpojumu cena ir USD 4,99 dienā vai 19,99 USD mēnesī.

Katra kanāla pārklājums tiek publicēts tieši pirms katras sesijas sākuma. Turcijas Lielās balvas izcīņa šajā svētdienā sākas plkst. 5.10 pēc ET / 2.10 pēc PT laika pēc Kanādas laika, bet iepriekšējā dienā sestdien kvalifikācijas sacensības sākas plkst.

Tiešraide F1 2020 Turcijas Grand Prix tiešraidē Austrālijā

Fox Sports ir ekskluzīvas tiešraides tiesības uz šīs sezonas F1 Down Under.

Ja nevēlaties saņemt kabeļtelevīzijas abonementu, labā ziņa ir tā, ka Fox Sports F1 pārklājums ir pieejams arī, izmantojot tikai straumēšanas pakalpojumu Kayo Sports.

Pakalpojums ir pieejams tikai no 25 USD mēnesī - un tam ir BEZMAKSAS 2 nedēļu izmēģinājuma periods.

Turcijas GP sākas svētdien plkst. 21.10 AEDT, bet jūs varat arī skatīties visas treniņu un kvalifikācijas sesijas ar Fox un Kayo starpniecību (skatiet laiku iepriekš).

Mēs varam nopelnīt komisiju par pirkumiem, izmantojot mūsu saites. Uzzināt vairāk.

instagram story viewer