Raksts

Call of Duty Mobile atjauninājums tiek ieviests ar jaunu Zombie režīmu un kontroliera atbalstu

Call of Duty Mobile nebūtu a taisnība Call of Duty spēle bez atbilstoša Zombie Mode. Pēc režīma ķircināšanas ar pelēkotu ikonu galvenajā izvēlnē ir pienācis laiks un orda tuvojas.

Ilgi gaidītais jaunais spēles režīms tiks ieviests kā nozīmīgs spēles atjauninājums, kurā būs iekļautas arī dažas jaunas kartes, Bluetooth kontrollera atbalsta atgriešanos, kā arī sagatavojiet lietas jaunajai Battle Pass, kas sākas novembrī 25.

Orda nāk ...#CODMobilepic.twitter.com/J36N6b9Guh

- Call of Duty: mobilais (@PlayCODMobile) 2019. gada 21. novembris

Kā paskaidrots Reddit ziņa no oficiālā COD Mobile konta, atjauninājumu vajadzētu sākt izplatīt 22. novembrī, sākot no pulksten 21:00. PST, un kā jūs varat var būt Izpildiet iepriekš tweetētajā videoklipā, tas patiešām ir globāls atjauninājums, kas paredzēts tālruņi visā pasaulē aptuveni vienā un tajā pašā brīdī, bet dažādos dienas laikos, pamatojoties uz katra reģiona tālruņiem laika zona. Šeit ir norādītas vietas un laiki, kad gaidāms paziņojums par atjaunināšanu.

Verizon piedāvā Pixel 4a tikai par $ 10 / mo jaunās Neierobežotās līnijās

  • Losandželosa: 22. novembris - 21:00 PST
  • Ņujorka: 23. novembris - 00:00 EST
  • Sanpaulu: 23. novembris - 2:00 BRT
  • Londona: 23. novembris - 5:00 GMT
  • Stokholma: 23. novembris - 6:00 pēc Vidusjūras laika
  • Berlīne: 23. novembris - 6:00 CET
  • Maskava: 23. novembris - 8:00 MSK
  • Ņūdeli: 23. novembris - 10:30 IST
  • Sidneja: 23. novembris - 16:00 AEDT
  • Tokija: 23. novembris - 14:00 JST

Kaut arī lielākā daļa spēlētāju ir priecīgi pāriet uz jauno Zombiju režīmu, es tikpat priecājos redzēt, kā spēle notiek ar Bluetooth kontrolieri. Ja jums ir nepieciešams uzticams kontrolieris, man ir apkopots labākie spēļu kontrolieri Android ierīcēm 2019. gadā kur jūs noteikti atradīsit kaut ko tādu, kas atbilst jūsu cenu diapazonam.

instagram story viewer