Cikk

A Google Fotókban az „Asszisztens” megértése és mit tehet az Ön számára

Akár ellenőrizni szeretné a biztonsági másolatok állapotát, olvassa el a Létrehozások című cikket Google Fotók az Ön számára, vagy figyelmeztetést kap arra, hogy helyet szabadítson fel az eszközén, az Asszisztens a megfelelő hely. Ez csak egy koppintás, csúsztatás vagy kattintás el a fotókönyvtárból, és folyamatosan nyomon követi a Google Fotók világában zajló eseményeket.

Olyan, mint egy minden az egyben értesítési központ minden, ami a fotóival történik, és nagyon hasznos. Így használja.

  • Mi a Google Fotók Segédje?
  • A Segéd-értesítések megtekintése
  • A Google Fotók értesítéseinek engedélyezése
  • Az Asszisztens-kártyák letiltása

Mi a Google Fotók Segédje?

Ha most nyitotta meg először a Google Fotókat, és egyből belenézett a fotók megtekintésébe, akkor előfordulhat, hogy elmulasztotta a Segéd területet. A menüt a Google Fotók alkalmazás vagy webhely bal oldali csúsztatható paneljén találja meg, vagy egyszerűen csak jobbra csúsztatva a fő galéria nézetet.

A Verizon a Pixel 4a-t mindössze 10 USD / hó áron kínálja az új Unlimited vonalakon

Az Asszisztens megnevezése megfelelő, mivel itt kaphat friss információkat arról, hogy mi történik a Google Fotók könyvtárával. Fogsz kapni Google Asszisztens-szerű kártyák, amelyek megmutatják, amikor a fotók biztonsági másolatot készítenek, függetlenül attól, hogy a telefon előtt várakozik-e a töltésre feltöltéskor, és amikor új "alkotások" (korábbi nevén automatikus szuperségek) állnak rendelkezésre megtekintésre és cselekvésre tovább. Még akkor is értesítést kaphat, ha eszközén belül a belső tárhely kevés, és egyetlen érintéssel törölheti a már elkészített fényképek helyi verzióit biztonsági másolatot készített a Google Fotókról.

A kártyák különféle műveleteket kínálnak Önnek, de általában elég alaposak lesznek - vagy az elemre koppintva koppintanak az alján található funkcióra, vagy ellopva csúsztatják el a kártyát. Az Assistant egyes értesítései, például az akkumulátor feltöltésére vonatkozó figyelmeztetés, nem törölhetők, de a funkció befejezése után önmagukban törlődnek.

smihub.com