Cikk

Hogyan lehet törölni a Facebook-fiókját

A Facebook a világ egyik legnagyobb közösségi hálózati platformja, és bár nagyszerű lehet szeretteivel való kapcsolattartás helye, ezenkívül rengeteg biztonsági és adatvédelmi kérdéssel is szembesült késő. Ha már nem érzi magát biztonságban, ha ennyi adatot tartalmaz a Facebookon, és végleg szeretne, akkor itt van egy gyors, lépésenkénti útmutató a fiók törléséhez egy Android eszköz segítségével.

1. lépés - Töltse le az adatainak másolatát

Mielőtt létrehozná és törölné fiókját, először győződjön meg arról, hogy letöltött egy adatot. Ez lehetővé teszi, hogy offline nyilvántartást vezessen annyi (vagy olyan kevés) Facebook-információról, amennyit csak akar. Ez az információ a fiókjának törlését követően eltűnt, így még akkor is érdemes elmenteni egy példányt, ha nem gondolja, hogy most meg kell őriznie őket.

A Verizon a Pixel 4a-t mindössze 10 USD / hó áron kínálja az új Unlimited vonalakon

  1. Nyissa meg a Facebook alkalmazást.
  2. Koppintson a három sor a felső navigációs sáv jobb oldalán.
  3. Görgessen lefelé, és koppintson a ikonra Beállítások és adatvédelem.

    Facebook kezdőképernyőFacebook menüFacebook menüForrás: Joe Maring / Android Central

  4. Koppintson a Beállítások a kibővített menüből.
  5. Görgessen lefelé, és koppintson a ikonra Töltse le adatait.

    Facebook menübeállításokFacebook-beállításokFacebook-beállításokForrás: Joe Maring / Android Central

  6. Törölje azoknak az információknak a kijelölését, amelyeket nem szeretne menteni (alapértelmezés szerint minden be van jelölve).
  7. Koppintson a Fájl létrehozása gombra az oldal alján.

    Facebook információ letöltési oldalFacebook információ letöltési oldalFacebook információ letöltési oldalForrás: Joe Maring / Android Central

Miután elkészült a példányod, a Facebook e-mailt küld neked. Innen térjen vissza az alkalmazás e szakaszához, és letöltheti, majd felhasználhatja, ahogy jónak látja.

2. lépés - Törölje a fiókját

A fiókadatok letöltésével itt az ideje véglegesen törölni Facebook-fiókját. Csináljuk.

  1. Nyissa meg a Facebook alkalmazást.
  2. Koppintson a három sor a felső navigációs sáv jobb oldalán.
  3. Görgessen lefelé, és koppintson a ikonra Beállítások és adatvédelem.

    Facebook kezdőképernyőFacebook menüFacebook menüForrás: Joe Maring / Android Central

  4. Koppintson a Beállítások a kibővített menüből.
  5. Görgessen lefelé, és koppintson a ikonra A fiók tulajdonjoga és ellenőrzése.

    Facebook menübeállításokFacebook-beállításokFacebook-beállításokForrás: Joe Maring / Android Central

  6. Koppintson a Deaktiválás és törlés.
  7. Válassza a lehetőséget Fiók törlése és érintse meg a gombot Folytassa a fiók törlésével.
  8. Koppintson a Fiók törlése.

    Facebook deaktiválási oldalFacebook deaktiválási oldalFacebook deaktiválási oldalForrás: Joe Maring / Android Central

Tessék, itt van. Facebook-fiókját most töröltük 🙌.

3. lépés - Törölje vagy tiltsa le az alkalmazást a telefonjáról

És végül az a pillanat, amelyre mindannyian vártunk - vegyük le a Facebook alkalmazást a telefonról!

Ha telepítette a Facebookot a telefonjára, akkor egyszerűen törölheti, és útnak indulhat. Ha azonban előre telepítve lett, be kell lépnie a telefon beállításaiba, és le kell tiltania az alkalmazást.

smihub.com