Cikk

Fotók megosztása a Google Fotókból

Google Fotók nagyszerű módja a fényképek tárolásának és annak biztosítására, hogy soha ne véletlenül töröljön valamit, ami értéket képvisel. De mint mindannyian tudjuk, a közösségi média korában a fotók szórakozásának fele az, hogy egyszerűen megoszthatja őket. Szerencsére a Google nagyon egyszerűvé teszi a dolgokat, hogy megoszthassa legjobb képeit az Instagram-on, vagy csak a legjobb barátai problémamentesen. Itt minden részlet megvan neked.

Ossza meg fényképeit ismerőseivel és a közösségi médiával

Fotóinkat a legegyszerűbben úgy oszthatjuk meg a világgal, ha közzétesszük őket a közösségi médiában. Ez lehetővé teszi, hogy barátai és családtagjai saját maguk fedezhessék fel őket, amikor ellenőrzik a hírcsatornáikat. Ez a módszer lehetővé teszi, hogy egyetlen fényképet megoszthasson meghatározott barátaival, vagy közvetlenül a közösségi médiában. Ez egyszerű, könnyű és lehetővé teszi, hogy teljes mértékben ellenőrizhesse, ki látja a fényképét.

A Verizon a Pixel 4a-t mindössze 10 USD / hó áron kínálja az új Unlimited vonalakon

  1. Nyisd ki Google Fotók
  2. Érintse meg a fénykép hogy meg akarsz osztani
  3. Koppintson a megosztás ikonra a képernyő bal alsó sarkában.
  4. Koppintson a ikonjára közösségi média választott személy, vagy válasszon egy személyt, akinek elküldi a fényképet

Album megosztása

Vannak esetek, amikor egyetlen fénykép megosztása nem fogja levágni. Akár pillanatfelvételeket szeretne megosztani, akár egy legutóbbi buli fotóit, az album megosztása lehet a legkényelmesebb módszer erre. További lehetőségeket kapsz, amikor megosztasz egy albumot, és megtarthatod az irányítást afelől, hogy ki láthatja egyáltalán. Ez a lehetőség lehet a legjobb ötlet azoknak az embereknek, akiknek tucatnyi vagy annál több fotója van megosztásra, vagy akik meg akarják engedni, hogy a barátok további fotókat adhassanak hozzá az albumhoz az együttműködési funkciók révén.

  1. Nyisd ki Google Fotók
  2. Koppintson a album ikonra a jobb alsó sarokban
  3. Érintse meg a album szeretne megosztani.

  4. Koppintson a túlcsordulás ikonra a jobb felső sarokban 3 függőleges pontnak tűnik.
  5. Állítsa be az albumot megosztási lehetőségek és másolja a linket
  6. Küldje el a hivatkozás megosztása azoknak, akikkel meg akarod osztani ezt az albumot.

Ellenőrizze, hogy mit osztott meg

Bizonyos esetekben érdemes még egyszer ellenőrizni, hogy kivel osztott meg egy adott albumot vagy fotót, és a Google lefedte. Az alkalmazás album részében talál egy „Megosztott” nevű területet. Ezen belül vannak az általad megosztott albumok és fotók, akikkel megosztottad ezeket a fotókat. Ez egyszerű módja annak ellenőrzésére, hogy korábban megosztott-e már egy adott fotót, és megbizonyosodhat arról, hogy megosztotta-e az összes megfelelő személlyel.

  1. Nyisd ki Google Fotók
  2. Koppintson a album ikonra a jobb alsó sarokban
  3. Érintse meg Megosztva
  4. Ellenőrizze még egyszer a megosztott tartalmat
smihub.com