Αρθρο

Πώς να ακυρώσετε τη συνδρομή σας στο Disney Plus

Disney + έφτασε επιτέλους, επιτρέποντας στους συνδρομητές να απολαμβάνουν περιεχόμενο αξίας δεκαετιών από Disney, Pixar, Lucasfilm, Marvel, National Geographic και Fox σε χαμηλή τιμή κάθε μήνα. Είναι κάτι που πολλοί από εμάς θέλουμε εδώ και χρόνια, και είναι τελικά εδώ! Τι γίνεται όμως αν δεν είστε εντυπωσιασμένοι με την υπηρεσία; Ή τελειώσατε να παρακολουθείτε αυτό που θέλετε να παρακολουθήσετε και δεν το χρησιμοποιείτε τώρα; Μην ανησυχείτε, είναι εύκολο να ακυρώσετε.

Πώς να ακυρώσετε το Disney +

  1. Σύνδεση στον λογαριασμό σας Disney + στον ιστότοπο (ή συσκευή επιλογής).
  2. Τοποθετήστε το δείκτη του ποντικιού ή κάντε κλικ στο Προφίλ καρτέλα στη γωνία.

    Κάντε κλικ στην καρτέλα Προφίλ σας στη γωνίαΠηγή: Android Central

  3. Επιλέγω λογαριασμός.

    Επιλέξτε λογαριασμόΠηγή: Android Central

  4. Κάντε κλικ στο λεπτομέρειες χρέωσης.

    Κάντε κλικ στην επιλογή Λεπτομέρειες χρέωσηςΠηγή: Android Central

  5. Κάντε κλικ Ακύρωση συνδρομής.

    Κάντε κλικ στην Ακύρωση συνδρομήςΠηγή: Android Central

  6. Επιβεβαιώνω που θέλετε να ακυρώσετε κάνοντας κλικ στο Πλήρης ακύρωση.

    • Εάν αλλάξετε γνώμη, απλώς κάντε κλικ Όχι, επιστρέψτε.

    Επιβεβαιώστε την ακύρωσή σαςΠηγή: Android Central

  7. Θα λάβετε ένα email στη συσχετισμένη διεύθυνση email που ακυρώσατε τον λογαριασμό σας.

Λάβετε υπόψη ότι όταν εγγραφείτε στη Disney +, έχετε μια δωρεάν δοκιμή επτά ημερών. Εάν δεν είστε ικανοποιημένοι με αυτό και δεν θέλετε να χρεωθείτε, βεβαιωθείτε ότι έχετε ακυρώσει πριν από τη λήξη της δοκιμής. Διαφορετικά, θα χρεωθείτε, καθώς η υπηρεσία ζητά πληροφορίες κάρτας εκ των προτέρων πριν από την έναρξη της δοκιμής.

Εάν καταλήξετε να ακυρώσετε τον λογαριασμό σας πριν από τη λήξη της δοκιμαστικής περιόδου, θα μπορείτε να συνεχίσετε να παρακολουθείτε μέχρι το τέλος της δοκιμαστικής περιόδου. Μετά τη δοκιμαστική περίοδο, δεν θα μπορείτε να παρακολουθήσετε τίποτα στην υπηρεσία ροής.

Ωστόσο, εάν αλλάξετε γνώμη και αποφασίσετε να επιστρέψετε αργότερα, μπορείτε πάντα να κάνετε επανεκκίνηση του λογαριασμού σας ανά πάσα στιγμή. Η διαδικασία για αυτό περιλαμβάνει τη σύνδεση με τον ίδιο λογαριασμό, τη μετάβαση στο δικό σας Λεπτομέρειες χρέωσης λογαριασμού, και προσθήκη πιστωτικής κάρτας ή PayPal ως τρόπου πληρωμής.

instagram story viewer