Článek

Čtvrtá epizoda Night City Wire se ponoří do vozidel Cyberpunk 2077

Cyberpunk 2077 má za sebou spoustu očekávání a humbuk a mohlo by to skončit jako jedna z nejvyhledávanějších her roku. S cílem poskytnout zúčastněným hráčům nahlédnout do toho, co jejich hra nabízí, CD Projekt RED dělá epizody Night City Wire, což je příležitostně streamovaný na téma Cyberpunk 2077. The třetí epizoda odhalil spoustu nových informací a CD Projekt RED nyní oznámil, že přichází čtvrtá epizoda Night City Wire 15. října 2020 v 9:00 PT / 12:00 ET / 18:00 SELČ.

4. díl Night City Wire přichází příští čtvrtek 15. října v 18:00 SELČ! Tentokrát se podíváme na podrobnosti o vzhledu, zvucích a specifikacích # Cyberpunk2077 vozidla. Jako obvykle můžete očekávat nové záběry z her, oznámení a další!
📺 https://t.co/y8iUIM0gBvpic.twitter.com/CbENAuOCEj

- Cyberpunk 2077 (@CyberpunkGame) 8. října 2020

Tato epizoda Night City Wire bude obsahovat více her, nových oznámení a zvláštní zaměření na vozidla v Cyberpunk 2077. Jak zní? Vypadat jako? Jak fungují? Mohu prosím mít ten, který se vznáší? Vozidla budou důležitou součástí cestování po obrovském Night City, zejména proto, že nebudete mít Roacha, který by vám pomohl.

Televizory 4K, Amazon Echos, sluchátka Beats a další jsou již za ceny Prime Day

Cyberpunk 2077 je v poslední době ve zprávách z jiných důvodů, dobrých i špatných. CD Projekt RED má údajně požadoval povinnou krizi před spuštěním hry, na spoustu kontroverzí. Na druhou stranu to nevypadá, že Cyberpunk 2077 bude opět zpožděn, jak hra má oficiálně pryč zlato a začala vyrábět fyzické kopie hry.

Doufáme, že se všichni skvělí a talentovaní vývojáři pracující na Cyberpunk 2077 o sebe postarají a že hra je úžasná, když je uvedena na trh 19. listopadu 2020 pro Xbox a PS4 a na konzolách nové generace Xbox Series X., Xbox Series S. a PS5.

instagram story viewer