Член

Как да премахнете вашия акаунт във Facebook от Oculus Quest

Oculus Quest ви дава достъп до всякакви страхотни преживявания във VR и можете да получите допълнителни предимства, ако сте свързали профила си във Facebook. Но ако решите, че искате да премахнете приложението, е лесно да го направите. Дори няма да получите заключване на приложението Oculus, тъй като имате акаунт в Oculus!

Как да премахнете вашия акаунт във Facebook от Oculus Quest

  1. Отвори Oculus App на вашия телефон.
  2. Отвори Меню Настройки чрез потупване на зъбното колело в долния десен ъгъл.
  3. Докоснете Свързани акаунти.

    Прекратяване на връзката между Facebook и Oculus
  4. Докоснете превключвателя до Връзка към Facebook.
  5. Докоснете Прекратяване на връзката с акаунта за премахване на Facebook от Oculus Quest.

Да се ​​отървете от акаунта си във Facebook е лесен процес, който отнема само няколко минути. За да свържете отново акаунта си, ще отидете в същия раздел на менюто за настройки. Дори ако първоначално сте влезли с Facebook, ще можете да премахнете акаунта си, тъй като имате и акаунт в Oculus.

Нашите топ избор на оборудване

Независимо дали искате Facebook или не, единственото оборудване, от което определено се нуждаете за тези сладки VR приключения, е Oculus Quest!

instagram story viewer